Magento webshop Vitamines

Omschrijving

De webshop eigenaar was op zoek naar een goede partij om zijn succesvolle webshop verder te optimaliseren en door te ontwikkelen. Een nieuwe Magento webshop werd ontworpen en ontwikkeld. De resultaten zijn in korte tijd enorm omhoog geschoten.

Doel


Meer dan 60% conversie ten opzichte van de oude situatie!
De nieuwe website brengt veel beter de producten van Vitamines Per Post tot uiting en sluit bovendien veel beter aan op de (aankoop)reis van consumenten. Korte lijnen, snel schakelen en pro actief meedenken waren zijn wensen. Accent Interactive werd als bureau aanbevolen. Het is een match!

Resultaat

Accent Interactive BV realiseerde de Magento webshop van Vitamines Per Post. In korte tijd is de online groei ( > 60 %) van deze gezonde webshop enorm toegenomen. De webshop is zeer vernieuwend en optimaal converterend. Er is een loyaltyproramma waarmee je punten kunt verdienen. Deze punten zijn in te leveren voor kortingen op bestellingen. Op die manier vergroten zij de loyaliteit en zorgen zij ervoor dat je klanten onderdeel worden van hun ‘sales-team’.

Overige informatie

E-commerce bureau Accent Interactive zorgt ervoor dat jouw B2C webshop voldoet aan de wensen van de consument. Om concurrenten voor te zijn, moet alles in de webshop kloppen. Zo is hij technisch in orde, heeft hij een gebruiksvriendelijke interface en is hij voorzien van het nieuwste design. Alles specifiek gericht op de B2C doelgroep.

Wij willen graag jouw partner in e-commerce zijn. Samen doorlopen we de stappen uit onderstaand model. Hoewel niet elk project hetzelfde is, vormt dit model wel de leidraad. Onze werkwijze is erop gericht je bij iedere stap in het proces te betrekken. Na de realisatie ben je niet van ons af: ook als de webshop is opgeleverd kun je altijd bij ons terecht. We hebben korte communicatielijnen en blijven met je meedenken. Zoals goede partners dat doen. 0172-603130

+ Voeg case toe