Marktplaats Zakelijk

Omschrijving

Marktplaats Zakelijk heeft het platform Marktplaatszakelijk.nl vernieuwd. Het biedt zakelijke adverteerders de mogelijkheid om elke gewenste doelgroep te bereiken, sales te genereren en naamsbekendheid te vergroten. De vernieuwing is gerealiseerd in samenwerking met eFocus en zusterbedrijf ShopWorks.

Doel

Marktplaats Zakelijk bestaat uit zes verschillende pijlers: Marktplaats Admarkt, Marktplaats Media, Marktplaats Automotive, Marktplaats Aanbieding, Marktplaats Diensten & Vakmensen en Marktplaats Extra. Het doel is dat de pijlers op één platform bij elkaar moeten komen en gebruikers op eenvoudige wijze passend advies kunnen vinden.

Resultaat

Het vernieuwde Marktplaatszakelijk.nl geeft de bezoekers een overzichtelijk beeld van zijn diensten. De huisstijl van Marktplaats Zakelijk is behouden en het platform is eenvoudig en simpel gehouden zodat de gebruiker snel een oplossing kan vinden. De website is op alle devices toegankelijk omdat het responsive is gebouwd. Shopworks is verantwoordelijk voor de technische realisatie. De site is ontwikkeld op basis van WordPress.

Overige informatie

eFocus en het team van Marktplaats Zakelijk hebben samen gewerkt aan de content en de vormgeving van de website. We hebben gekeken naar de bestaande content van Marktplaats Zakelijk en een selectie gemaakt op basis van relevantie. Hieruit zijn een aantal verschillende templates ontwikkeld om iedere pijler van Marktplaats Zakelijk een eigen uiterlijk te geven.

Valtech

Utrecht
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe