Masters in Finance: Toonaangevende recruitmentwebsite

Omschrijving

Masters in Finance voorziet bedrijven van de juiste interim finance professional. Hun vraag aan Elephant; een website te ontwikkelen die past bij de vooruitstrevende visie van de organisatie.

Doel

Het aantal professionals in de database hard laten groeien is de ambitie van Masters in Finance. Belangrijk hierbij was dat solliciteren laagdrempelig en eenvoudig is.

Resultaat

Elephant creëerde een nieuwe online strategie en een hoogwaardig design. animaties dragen bij aan de beleving van de bezoeker. Dit versterkt de merkbeleving en dus de MiF Experience. Wij waren verantwoordelijk voor UX-design, front-end ontwikkeling en back-end ontwikkeling.

Dit deden we niet alleen voor MiF. Naast het merk Masters in Finance voert de Masters Group ook de merken Masters in Talents en Masters in IT. Daarom creëerden we 3 websites met een uniforme look and feel. Voor de Masters Group een merk dat op online gebied eenvoudig uit kan breiden.

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

Wat de klant zei: "Onze zoektocht naar een internetbureau was lang. We zochten de juiste match en feeling, en voornamelijk: vertrouwen. Elephant verdiepten zich uitstekend in onze branche, had relevante business cases en is uitstekend in het vertalen van technische probleemstukken naar ‘normale mensen taal’. De communicatie is laagdrempelig en prettig, het inzicht in uren en de facturatie eerlijk en transparant. We zien in Elephant een partij waar we een langdurige samenwerking mee aan kunnen gaan, en we zijn erg blij en trots met het eindresultaat."

Jeroen Degeling – Finance Manager

Elephant

Dordrecht
Elephant
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe