Meer dan pluchen stoelen en popcorn

Omschrijving

Hoe laten we zakelijk Nederland zien dat we als Pathé meer zijn dan pluche stoelen, popcorn en frisdrank? Want met 27 prachtige locaties en unieke faciliteiten wordt het tijd dat bedrijven en organisaties kennis maken met Pathé Business.

Doel

We willen zakelijke Nederland kennis laten maken met de perfecte eventlocatie: Pathé Business. Pathé heeft 27 prachtige locaties met ieder unieke faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan de historische grandeur van Pathé Tuschinski, maar ook de mega lobby en rooftop van Utrecht Leidsche Rijn. Van borrel tot beurs en van college tot congres, het is een no-brainer dat je een goed event regelt bij Pathé Business.

Resultaat

Dit was natuurlijk een (mais)kolfje naar ons hand: online conversie verhogen door meer beleving en beter beeld van de mogelijkheden van zakelijke events bij Pathé.

De vorige website van Pathé Business was oud. Jurassic Park oud. En dus sloegen onze designers en copywriters de handen ineen om beeld, vorm en taal samen te smeden tot één fantastische beleving. Want daar draait het om bij Pathé. Vaste development-partner Poort80 heeft onze ontwerpen prachtig tot leven gebracht. Mét subtiele animaties die de ogen in de juiste kijkrichting sturen. Want filmtechnieken werken ook online!

Bikkelhart

Amsterdam
Bikkelhart
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe