Mijn JM - Jong Management verenigingsapp

Omschrijving

Met de Mijn JM app kunnen leden van Jong Management zien welke evenementen upcoming zijn, wie er lid zijn van het netwerk en hun eigen mening delen over een belangrijk onderwerp. Uiteraard met ondersteuning voor push notificaties. De app wordt ondersteund door een koppeling met de API van het ledensysteem.

Doel

Met veel jonge ondernemers en managers onder de 40 jaar als lid is het belangrijk om aansluiting te houden bij de verwachtingen en manier van werken. Ondanks een prima online ledensysteem bleef de vraag vanuit leden groeien om nog makkelijker aan te kunnen melden voor evenementen en om meer zicht te krijgen op de andere leden. Vanuit de vereniging was er ook een wens om de mening van leden te kunnen peilen over een bepaald onderwerp. Op zo'n moment is er maar een concreet kanaal dat hier een goed antwoord op kan geven, een app.

Resultaat

Samen met Jong Management is de Mijn JM app voor leden gerealiseerd. Bij de het uitwerken van het UI/UX ontwerp is continue gefocust op het realiseren van een praktische tool voor leden waarbij de uitgangspunten intuïtief, persoonlijk, waardevol en JM gevoel belangrijk waren.

Belangrijkste features:
- Overzicht van de evenementen van je eigen kring en landelijke evenementen
- Overzicht van de leden van je eigen kring en andere kringen
- Peilingen om de stemming onder leden te kunnen peilen

Webuildapps

Alkmaar
Webuildapps
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe