MijnBardo: HR software voor het onderwijs

Omschrijving

Met de digitale leeromgeving MijnBardo krijgen onderwijsprofessionals werkzaam in het primair, voortgezet, speciaal en middelbaar beroepsonderwijs een instrument in handen waarmee ze meer uit zichzelf halen en daardoor beter onderwijs bieden.

Doel

De opdrachtgever vroeg GlobalOrange om een applicatie waarmee de competenties van leerkrachten en managers in de onderwijswereld helder in kaart gebracht konden worden. Medewerkers kunnen zich zo professioneel ontwikkelen en dit zichtbaar maken, met als doel leerlingen beter onderwijs te geven.

Resultaat

GlobalOrange bouwde een zeer gebruiksvriendelijk, nieuw systeem waarmee de competenties van leerkrachten en managers in de onderwijswereld helder in kaart gebracht worden. Bij het ontwerpen van het systeem is vooral gelet op schaalbaarheid en efficiëntie. De HR software is goed onderhoudbaar en klaar voor de toekomst.

Overige informatie

“Ik ben heel tevreden met het resultaat. GlobalOrange was erg goed in staat om handvatten aan te reiken richting het eindproduct. Als we in de toekomst nieuwe software nodig hebben, willen we zeker weer met GlobalOrange aan de slag om dit te ontwikkelen.” - Oprichter Bardo

GlobalOrange

Amsterdam
GlobalOrange
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe