Miss Etam

Omschrijving

Realisatie en continue doorontwikkeling van een betrouwbare eigen webshop, gebouwd op ecManager, voor Miss Etam!

Doel

Na uitgebreide ervaring te hebben opgedaan met het online verkopen van haar assortiment via Wehkamp.nl, was Miss Etam klaar voor de volgende stap: het realiseren van een eigen webshop als aanvullend verkoopkanaal. Dit zou de omzetdoelstellingen ten goede komen. Om een eigen webshop te bewerkstelligen was Miss Etam op zoek naar een e-commerce platform dat deze online omzetdoelstellingen kan faciliteren. Na een uitgebreide zoekfase is uiteindelijk de keuze gevallen op ecManager. Met De Nieuwe Zaak als implementatiepartner werken we al jaren samen met Miss Etam om haar online business case te realiseren. En met succes!

Resultaat

In nauwe samenwerking met de implementatie partner koos Miss Etam voor ecManager als e-commerce platform. Door te kiezen voor ecManager als e-commerce platform werd Miss Etam in staat gesteld om relatief snel een webshop in de markt te zetten. De overwegingen hierbij waren criteria als betrouwbaarheid, schaalbaarheid en flexibililteit. Bovendien is de webshop eenvoudig te beheren door het gebruikersvriendelijke karakter van ecManager.

In het voorjaar van 2011 is de eigen (initiƫle) webshop van Miss Etam live gegaan. Gedurende de afgelopen jaren is de webshop continu geoptimaliseerd met behulp van ecManager. Het online verkoopkanaal van Miss Etam is in staat is om een essentiƫle bijdrage te leveren aan het realiseren van de business doelstellingen.

ecManager

Zwolle
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe