Monuta - Sterrenhemel

Omschrijving

I-Company ontwikkelde nieuw grafisch design voor Monuta Sterrenhemel

Achtergronden van deze case

Na een overlijden is het belangrijk dat het afscheid op een passende manier wordt ingevuld. Hiervoor is ruimte en persoonlijke aandacht nodig. Maar ook inlevingsvermogen voor de wensen en daadkracht om deze uit te voeren. Monuta maakt een afscheid met een goed gevoel mogelijk, voor iedereen. Met de jarenlange ervaring van Monuta helpen zij nabestaanden om het afscheid zo goed mogelijk in te vullen.

Doel

I-Company en Headoffice zijn gevraagd mee te denken voor het opzetten van de nieuwe Sterrenhemel. Sterrenhemel is een campagnematige site, die steeds in december wordt geactiveerd. Monuta wilde af van dit losse initiatief en kijken of het mogelijk is om dit te integreren binnen www.wietroostmij.nl waar mensen óók dierbare kunnen herinneren.

Resultaat

Om dit te kunnen realiseren heeft I-Company een nieuw grafisch design ontwikkeld. De look & feel van het design wordt het gehele jaar aangepast aan de vier jaargetijden, met als uitgangspunt dat dit ook gewoon het hele jaar door gedaan moet kunnen worden en niet alleen in de donkere maanden. Nabestaanden kunnen op de website een ster met naam, sterfdatum en een bericht in de virtuele hemel plaatsen ter herinnering aan een dierbare. Uiteindelijk wordt Sterrenhemel een hemel vol herinneringen. Ook is het mogelijk om de ster terug te kunnen vinden en te delen via Facebook of Twitter. Sterrenhemel is een onderdeel van het www.wietroostmij.nl platform geworden.

I-Company

Hoofddorp
I-Company
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe