NEP Worldwide

Omschrijving

Per 1 januari 2016 heeft NEP Group INC. het Nederlandse bedrijf DutchView Infostrada overgenomen. Wij mochten de meertalige corporate website ontwikkelen.

Doel

Ons werd gevraagd om een website te ontwikkelen waarmee internationale belangstelling wordt gewekt. De site moet nieuwe business genereren en nieuwe collega’s aantrekken. Maar ook moeten medewerkers op verjaardagen weer met trots de website van hun werkgever durven te showen. Een kans om groots aan te pakken dus!

Resultaat

NEP - The Netherlands is onderdeel van NEP - Worldwide, maar wil zich op een andere manier presenteren. Dit heeft te maken met de manier waarop intern wordt aangekeken tegen de kern-werkzaamheden. NEP - The Netherlands ziet zichzelf niet alleen als een faciliterend technisch bedrijf, maar ook als een groep enthousiaste en vakbekwame mensen die een onmisbare bijdrage leveren aan spectaculaire producties. NEP - The Netherlands wil meer ‘uitpakken’. De nieuwe website moet hierop aansluiten. Dat betekent onder andere: meer beeld, meer dynamiek, minder tekst en meer focus op de output door middel van mooie showcases.

Goed beeld -en videomateriaal is voor opdrachtgevers vaak een lastig punt. Voor NEP Worldwide geldt dat niet. In tegendeel zelfs, het is hun core business. Bij het ontwerpen van de website zijn we dan ook hier vanuit gegaan. Het beeld -en video materiaal zijn leidend en vertellen het verhaal. In dit geval is het dus niet ‘inhoud boven vorm’, maar inhoud bepaalt de vorm.

Overige informatie

NEP Worldwide, de nieuwe naam voor DutchView Infostrada, voorziet in de complete (productie)workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie. Van de Oscars tot de Olympische Spelen, NEP Worldwide levert de technologie, de mensen en de knowhow om de grootste evenementen ter wereld te produceren en zichtbaar te maken voor een wereldwijd publiek.

Level Level

Rotterdam
Level Level
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Type oplossing

Tags

+ Voeg case toe