Nieuw e-commerce platform op basis van Sitecore

Omschrijving

Particuliere opleider LOI maakt kwalitatief hoogwaardig onderwijs toegankelijk voor iedereen die zich naast zijn werk, gezin of drukke privéleven verder wil ontwikkelen en door wil groeien. Voor LOI heeft eFocus een nieuw e-commerce platform ontwikkeld waarbij met een agile werkwijze in korte tijd LOI.nl is herbouwd en gelanceerd.

Doel

Jaarlijks heeft LOI meer dan 100.000 studenten. Door de vele type opleidingen waar de LOI over beschikt en de verschillende behoeften van studenten, wil LOI één overzichtelijk e-commerce platform dat op allerlei manieren aan te passen is. De gebruiker moet in één oogopslag een goede indruk krijgen van een studie en deze gemakkelijk kunnen bestellen.

Resultaat

Binnen een halfjaar heeft een team van eFocus in nauwe samenwerking met LOI een compleet nieuwe maatwerkoplossing gerealiseerd op basis van uCommerce. Dit is een e-commerce platform dat naadloos aansluit op het gekozen CMS: Sitecore. eFocus heeft gekozen voor een agile aanpak met scrum methodiek, waardoor het team snel en flexibel heeft kunnen schakelen. Op het vernieuwde LOI.nl is de gehele klantreis aangepast en is het productaanbod beschikbaar gemaakt voor online inschrijving. Daarbij zijn de productpagina’s volledig responsive gemaakt, zodat het productaanbod op elk device toegankelijk is. Het platform is zo ingericht dat we ook de websites van de overige labels op het platform kunnen integreren. Hier gaan we in 2016 mee aan de gang.

Overige informatie

uCommerce is een sterke e-commerce oplossing waarbij veel maatwerk mogelijk is. Zo hebben we met behulp van de gekozen techniek aan de wensen van LOI kunnen voldoen. De eerste resultaten van het compleet vernieuwde platform zorgen voor de bevestiging dat LOI klaar is voor de toekomst.

Valtech

Utrecht
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe