Nieuw e-commerce platform voor DAKA

Omschrijving

XSARUS realiseerde voor DAKA een totale rebuild van de bestaande DAKA webshop en met nauwe samenwerking is het designtraject doorlopen om te komen tot een design wat écht bij de eigen identiteit van DAKA past.

Doel

Ook DAKA blijft niet achter met de ontwikkeling van een omnichannel strategie. Om die strategie tot uitvoer te kunnen brengen is behoefte aan een e-commerce platform, dat een stevig fundament legt onder dit omnichannel landschap. Het door XSARUS ontwikkelde TableTop platform voorziet in deze behoefte dankzij een flexibele front-end en backend, waarop de komende jaren kan worden doorontwikkeld. Belangrijke doelstelling bij het uitbouwen van de DAKA-omnichannel strategie is het bewaken van de eigen identiteit, die in alle kanalen duidelijk aanwezig moet zijn.

Resultaat

XSARUS realiseerde een totale rebuild voor de bestaande DAKA webshop. In een intensief designtraject werkte XSARUS nauw samen met DAKA om te komen tot een design wat écht past bij DAKA en de eigen identiteit duidelijk aanwezig laat zijn.

Mede dankzij die doelstelling is inspiratie een belangrijk thema geworden in de vernieuwde webshop. Inspiratiepagina’s per categorie en sport zijn mogelijk gemaakt waarmee DAKA kan laten zien dé specialist te zijn op sportgebied.

Ook de vernieuwde backend (de nieuwste versie van het door XSARUS ontwikkelde e-commerceplatform TableTop) kent een aantal slimme integraties. Zo is gekoppeld met ACA Retaillium software en is de TableTop Product Informatie Management module in gebruik genomen. Daarnaast is de pakketdienst van PostNL in de webshop geïntegreerd en is er een integratie met DataFeedWatch.

Overige informatie

DAKA is dé specialist op sportgebied. Of het nou gaat om wintersport, tennis, voetbal, running, aerobics, fitness, inline skaten, golf of hockey: DAKA biedt een totaalaanbod aan sportkleding en accessoires, waarin alle A-merken vertegenwoordigd zijn. DAKA begon in 1965 in een klein pand in Rotterdam. Inmiddels zijn ze gegroeid tot een bedrijf met zes fysieke DAKA winkels (waaronder een superstore van 5000m2), zeven Telstar Superstores en een succesvolle webshop.

XSARUS

Middelharnis
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe