Nieuwe online omgeving voor Gilde Opleidingen

Omschrijving

Gilde Opleidingen profileert zich als onderwijspartner van alle leeftijden, maar ook van bedrijven, kenniscentra en andere onderwijsinstellingen in regio Limburg. Om de doelgroep gericht van dienst te kunnen zijn, ontwikkelde Nexwork een geheel nieuwe online omgeving voor de instelling. Zandbeek verzorgde de contentformats en een groot deel van de content.

Doel

De nieuwe online omgeving van Gilde Opleidingen vormt de basis van de communicatie met verschillende doelgroepen. Vanaf moment één moet de omgeving gezien worden als professioneel, innovatief en creatief. De online omgeving moet daarnaast in uitvoering en functionaliteit ‘award-winning’ kunnen zijn.

Resultaat

Van een uitgebreid strategisch traject tot de ontwikkeling en productie van de contentformats. De samenwerking tussen de ervaren onlinestrategen van Nexwork en de content creatives van Zandbeek wierp zijn vruchten af: in februari gingen maar liefst 15 gloednieuwe scholenwebsites, een nieuwe corporate website en een website gericht op het bedrijfsleven de lucht in! Thijs Metsemakers, Gilde Opleidingen: “Onze nieuwe online omgeving moet ervoor zorgen dat nieuwe studenten ons weten te vinden en eenvoudig hun weg vinden in het aanbod van 143 verschillende opleidingen. Die missie is geslaagd!”

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Zandbeek. Pioniers in contentmarketing

Eindhoven
Zandbeek. Pioniers in contentmarketing
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe