Nieuwe online omgeving voor The Dutch

Omschrijving

The Dutch is een golfclub met een exclusief karakter waar leden kunnen genieten van een hoog serviceniveau. De golfclub maakt deel uit van ‘Made in Scotland Clan’, een netwerk dat is opgericht om alle topbestuurders in Nederland samen te brengen, en te laten genieten van de mooiste golfbanen van Nederland.

Doel

Het warme en bijzondere karakter van de club online doorvoeren; met deze insteek is The Dutch op zoek gegaan naar een partner die hen kon ondersteunen in het verbeteren van de online omgeving. In de vorige digitale omgeving had de tijd even stilgestaan. Dankzij een nieuwe website en vernieuwd member portal, zijn de leden van The Dutch voorzien van een geïntegreerd platform met up-to-date functionaliteiten.

Resultaat

Met een nieuwe website en app kunnen leden snel en gemakkelijk een ontspannen middagje of dagje golf inplannen. In de Members omgeving kunnen zij tee times boeken, de baanstatus bekijken en op de hoogte blijven van golf & non-golf events. Een lid kan zien voor welke evenementen hij of zij is ingeschreven én welke leden er nog meer aanwezig zijn. Zo kunnen leden het exclusieve serviceniveau van The Dutch ervaren, zelfs als zij niet op de club aanwezig zijn.

De sfeer op de nieuwe website past perfect bij de hoogwaardige dienstverlening die The Dutch biedt. Deze wordt benadrukt door warme bruine tinten, die ook kenmerkend zijn voor het clubhuis. Met bijpassende afbeeldingen waan je jezelf op de club.

Overige informatie

Het WordPress CMS stelt The Dutch in staat om de website op een gebruiksvriendelijke manier te beheren. Nieuwsberichten, afbeeldingen en video’s kunnen binnen enkele klikken online gezet worden. Het is eenvoudig om nieuwe pagina’s op te bouwen, als beheerder kun je snel nieuwe elementen toevoegen zoals blokken, buttons en contactformulieren.

De app is ontwikkeld in het React-Native framework, dat gebruik maakt van JavaScript. Het voordeel van deze programmeertaal is dat de app één broncode gebruikt, waardoor de app in één keer ontwikkeld kon worden voor zowel iOS als Android. Dankzij een grote community staat React-Native niet stil, het framework wordt continu doorontwikkeld.

B.made

Rotterdam
B.made
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe