Nieuwe website Betaalvereniging Nederland

Omschrijving

Betaalvereniging Nederland speelt een cruciale rol bij het laten functioneren van betalingsverkeer in Nederland. De vereniging informeert niet alleen haar leden - banken en andere aanbieders van betaaldiensten - maar ook het publiek. Dat vroeg om een nieuwe website met snelle toegang tot de vele informatie voor alle doelgroepen.

Doel

Bezoekers van de website informeren over het Nederlands Betaalverkeer en inspelen op de actualiteit. Een fris, modern uiterlijk, aansluitend bij de huisstijl. Eenvoudig contentbeheer voor de verschillende afdelingen binnen de Betaalvereniging Nederland.

Resultaat

Dankzij het automatische aanbod van de populairste pagina's en downloads op de homepage speelt deze altijd in op de actuele informatiebehoefte. Om de bezoeker verder vlot zijn weg te laten vinden implementeerden we een intelligente zoek- en filterfunctie en navigatiehub. Hierdoor vinden, ondanks de gelaagdheid en vele honderden pagina's van de website, bezoekers altijd de informatie die ze nodig hebben. Een maatwerk website die op elk device gebruiksvriendelijk en overzichtelijk blijft.

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

Clearsite

Nieuwegein
Clearsite
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe