Responsive website Mei Architects and Planners

Omschrijving

Nieuwe website Mei architects and planners staat als een huis, voelt als een magazine en is bovenal onmiskenbaar Mei architecten.

Doel

Door onze passie voor functioneel ontwerp en ervaring met websites waar het portfolio een belangrijke rol speelt, koos Mei architecten Level Level voor het ontwerp én de ontwikkeling van het nieuwe mei-arch.eu.

De lat lag hoog: kort gezegd was het onze missie om een website neer te zetten met de onverbiddelijke state-of-the-art klasse waarmee Mei architecten haar gebouwen ontwerpt.

Een website die in één oogopslag en in elke pixel de verschillende facetten én het karakter van Mei Architecten in beeld brengt, maar tegelijkertijd de gebruiksvriendelijkheid niet in de weg zit.

Resultaat

Vaak kiezen architecten en andersoortige ontwerpers een conservatieve koers als het gaat om kleurstelling. Dat om de veelzijdigheid te benadrukken en de afwezigheid van een overheersende eigen stempel kenbaar te maken.

Mei Architecten koos, uit de verschillende kleurstellingen die we voorstelden, juist voor een gewaagdere kleurstelling, met mintgroen als hoofdkleur. Een opvallende keuze, wat het geheel een eigenwijs en gedurfd karakter geeft. Achterliggende gedachte: het mintgroen vloekt met het donkerdere ‘Rotterdam-groen’ van de stad waar Mei Architects and planners is gevestigd en haar meest prestigieuze ontwerpen heeft staan.

Level Level

Rotterdam
Level Level
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe