Nieuwe website voor Doe Een Wens/Bizz Ontbijt

Omschrijving

Voor het Bizz Ontbijt van Stichting Doe Een Wens ontwikkelde WebArchitects een nieuwe site

Achtergronden van deze case

Stichting Doe Een Wens organiseert iedere maand een zakelijk ontbijt voor ondernemers en organisaties in de Bollenstreek. Door de jaarlijkse bijdrage van de leden, is Stichting Doe Een Wens weer in staat om wensen van zieke kinderen uit te laten komen. Voor de ondernemer is het een interessante bijeenkomst om het eigen bedrijf te presenteren en te netwerken. Het zogeheten Bizz Ontbijt, heeft een eigen website en is nu opnieuw ontwikkeld door WebArchitects.

Doel

De nieuwe website heeft als hoofddoel het aantrekken van nieuwe leden, en een duidelijker overzicht van o.a. de ledenlijst van de bestaande leden. Ook was het van belang dat het design van de website van het Bizz Ontbijt aansluit op de look&feel van de landelijke website www.doeeenwens.nl. Daarnaast was het een pre dat de organisatie van het Bizz Ontbijt zelf de website kan beheren en aanpassen.

Resultaat

Voor het project is E-business platform RightClick gebruikt om de nieuwe website te realiseren. Hierdoor is de organisatie achter het Bizz Ontbijt in staat om zelf de website eenvoudig aan te passen en te beheren. Het design van de site is tevens opgefrist en is nu in overeenstemming met de uitstraling van de landelijke stichting. Er is een overzichtelijke ledenlijst op de site geintegreerd waar de bedrijfsprofielen van de aangesloten leden te bekijken zijn. Ook is het aanmelden van leden vereenvoudigd door een formulier.

WebArchitects

Amsterdam
WebArchitects
  • Doggen
  • Prijs
    Deloitte Technology Fast 50 2007 & 2008, en EMEA
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe