Nusierbestrating

Omschrijving

Migratie naar Magento 2 met verbeterde databeheer, design, automatisering en UX

Doel

Nusierbestrating is de plek waar je terechtkunt voor tuintegels en bestrating. Voor ieder budget is er dankzij de A-kwaliteit, B+ kwaliteit en B- kwaliteit een passende oplossing zodat iedereen kan genieten van een prachtige betegelde tuin.

De webshop van Nusierbestrating draaide nog op Magento 1 en had een verouderd ontwerp dat niet meer van deze tijd was. Er waren verschillende functionaliteiten en oplossingen op de webshop toegepast die niet meer aansloten op de best practices van vandaag de dag en in strijd waren met richtlijnen van zoekmachines.

Resultaat

De webshop is succesvol gemigreerd naar Magento 2 met een flinke make-over. Het is een strakke en duidelijke webshop geworden die voldoet aan de best practices en richtlijnen van nu.

Er heeft een grote data-opschoon actie plaatsgevonden en er is een op maat gemaakte rekenmodule gebouwd om door middel van het aantal benodigde vierkante meters het aantal te bestellen pakketen tegels te bepalen.

Er zijn meerdere automatiseringen doorgevoerd, de UX is verbeterd en de backend is dankzij het opschonen van de data overzichtelijk.

Overige informatie

Met de overgang naar Magento 2 op de planning waren er meerdere uitdagingen waar hypershop zich in vast mocht bijten. Er werden veel handelingen nog handmatig verricht die door middel van automatisering gemakkelijk veel tijd konden besparen. De backend bevatte veel verouderde data die niet meer gebruikt werd waardoor het een overzichtelijke massa was en het design kon een goede opfrisbeurt gebruiken.

Tot slot was het nog een uitdaging was om het verschil tussen de verschillende kwaliteitsopties aan de bezoeker duidelijk te maken zodat er een duidelijke prijs-kwaliteitsverhouding is.

Hypershop B.V.

Rijswijk
Hypershop B.V.
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Type oplossing

Tags

+ Voeg case toe