Olympisch platform TeamNL

Omschrijving

Ontwikkeling van het Olympisch platform van TeamNL: de plek waar Oranjefans alles van hun sporters volgen.

Doel

NOC*NSF wilde graag in aanloop naar de Olympische Spelen een platform faciliteren voor alle sporters, coaches en teams in hun 'Road to Rio'. Een plek waar alle sporters en sporten door hun fans gevolgd kunnen worden.

Resultaat

Op TeamNL is plek voor al het nieuws over en van de sporters, coaches en teams die alles op alles zetten om zich te kwalificeren voor de Olympische en Paralympische Spelen van 2016. Samen met mediapartners NOS en Sanoma van NOC*NSF wordt op TeamNL gezorgd dat je als fan ultiem dicht op het vuur zit. In het platform komen inhoud, design, interactie en usability samen. Alle informatie wordt zo verzameld dat elke sportliefhebber, op elk moment, vindt wat hij zoekt.

Sporters moedig je online aan en met de cheer-button juich je ze toe. Met je eigen account volg je de sporters of teams van jouw keuze. Dat synct uiteraard tussen site en app. De getoonde content wordt vervolgens afgestemd op jouw gekozen sport, sporters en teams. Door reminders in te stellen krijg je een seintje zodat je op tijd voor het scherm zit om de wedstrijden te zien.

Of je nu op zoek bent naar de livestream van de volgende wedstrijd van Dafne Schippers of je wil de hockeymannen feliciteren met hun laatste overwinning, het kan. En wat zwemster Femke zelf van haar wedstrijd vond, lees je op de social wall. Alles weten, niks missen.

Overige informatie


Infocaster

Arnhem
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe