Ondernemen 055. Hét platform voor en door ondernemend Apeldo

Omschrijving

Hoe creëer je verbinding tussen ondernemers en bedrijven van Apeldoorn? Met een uniek en onafhankelijk platform, voor én door ondernemers uit Apeldoorn! Om te sparren met mensen op hetzelfde level. Om nieuwe ideeën te delen en initiatieven in de picture te zetten. Zo ontstaan nieuwe samenwerkingen en waardevolle contacten.

Doel

Het ontwikkelen van een online platform onder het nieuwe label Ondernemen055: een platform met een veelzijdigheid aan informatie, kennis, uitwisseling en inspiratie op zakelijk vlak. Een logisch startpunt voor iedere Apeldoornse ondernemer. Maar vooral: een label dat uiteindelijk breed (uit)gedragen dient te worden door heel zakelijk Apeldoorn. Om zover te komen zal de communicatie zich moeten focussen op: introduceren, betrekken, participeren én cultiveren. Met een krachtige mix aan basismiddelen tot een passende introductiecampagne.

Resultaat

We positioneerden het label als dé verbinding voor ondernemend Apeldoorn: Ondernemen055! Een plek waar je als Apeldoornse ondernemer terecht kunt voor nieuws, informatie, het direct regelen van digitale zaken en waar de handen ineen kunnen worden geslagen met andere ondernemers. Een plek voor én door ondernemers.

We bouwden Ondernemen055 uit tot een volwaardig merk. Tot een platform dat informeert, verbindt, betrekt, inspireert en faciliteert. Met een herkenbare eigentijdse huisstijl, uitgesproken en neutraal tegelijk. Aansprekend! En: toepasbaar door iedereen! Da’s het mooie ervan. Heb je als Apeldoornse ondernemer nieuws dat je móét delen… let Apeldoorn know! Of je nu een nieuw product lanceert, je vestigt in Apeldoorn, partners in crime zoekt of een event of bijeenkomst organiseert: je kunt het label zelf inzetten als aanvullend informatieportal. Elke ondernemer die het beeldmerk gebruikt zal zien: het netwerk vergroten was nog nooit zo makkelijk.

Introduceren? Inspirerend en zinnenprikkelend! Met een fantastisch kick-off event met een rijtje sprekers waar je u tegen zegt. Waar flink werd ontmoet, genetwerkt en geïnspireerd. Met een online campagne en socials die de boel wakker deden schudden – en houden. Met een verfrissend boek. Een vloggende wethouder. Vol energie. Goedemorgen Apeldoorn. Another day to rise and shine.

Overige informatie

Relevant word je niet zomaar. Hoe komt zo’n platform tot leven? Door vanuit een krachtige basis te blijven doorontwikkelen. En dat is wat we doen. We vergroten naamsbekendheid, bouwen functionaliteiten uit en zetten in op groei. Zo creëren we continuïteit en blijft Ondernemen055 een relevant en waardevol platform voor de doelgroep. Met een netwerk van actieve volgers en dedicated gebruikers. Een merk met wortels, stevig verankerd in het dagelijkse bestaan van de Apeldoornse ondernemer.

+ Voeg case toe