Online fietsmanden verkopen: het kan.

Omschrijving

Nieuwe MyBasket website voor Click&Go

Achtergronden van deze case

Click&Go heeft voor MyBasket internationale ambities en wil deze met de website vorm en inhoud geven. De MyBAsket webomgeving moest gemigreerd worden.
De nieuwe MyBasket website en webshop zijn op basis van Microsoft .NET techologie ontwikkeld en voorzien van een Orchard Content Management Systeem. Als hosting oplossing is gekozen voor het Windows Azure cloud platform van Microsoft. En is er een koppeling gerealiseerd met een internationale Payment Services Provider.

Doel

Het benutten van de internationale online kansen.
Doel van de website is het ondersteunen van het MyBasket merk en de verschillende mogelijkheden van de fietsmandje te tonen.
Doel van de webshop is het tonen van het totale fietsmandjes aanbod en de beschikbaarheid en mensen in staat stellen online producten aan te schaffen.

Resultaat

De nieuwe MyBasket website en webshop zijn goed ontvangen en worden intensief bezocht. Bezoekers van de website en webshop kwalificeren deze als modern, eigentijds, fris en duidelijk. Internet is een belangrijk kanaal voor MyBasket.
De conversie en het aantal bestellingen stijgt, grotere flexibiliteit in de uitvoering van marketingcampagnes en eenvoudiger beheer van de content door de webredactie.

+ Voeg case toe