Online jaarverslag Alrijne Zorggroep

Omschrijving

Het is altijd weer leuk om voor nieuwe klanten aan de slag te mogen. Nieuwe mensen, nieuwe stijl, nieuwe uitdagingen en nieuwe energie! Voor de Alrijne Zorggroep zijn we bij Flink aan de slag gegaan met het online jaarverslag over 2015.

Doel

Alrijne Zorggroep vroeg Flink een toegankelijk en aantrekkelijk online jaarverslag te ontwikkelen. Alrijne Zorggroep is de fusieorganisatie van het Diaconessenhuis Leiden en Rijnland Ziekenhuis, als onderdeel van Rijnland Zorggroep. Ook verpleeghuizen Leythenrode en Oudshoorn maken deel uit van de Zorggroep. Zij bieden de beste zorg aan iedere patiënt en cliënt in de regio Leiden, Leiderdorp en Alphen aan den Rijn.

Resultaat

Voor het Jaarverslag hebben we een eenvoudig en gebruiksvriendelijke interface ontworpen. De kern van het concept is dat een bezoeker eenvoudig door het verslag kan bladeren. En de content echt goed leesbaar is. Op alle devices. Is de lezer op zoek naar een specifiek onderdeel van het verslag? Dan kan hij daar via het menu direct naar toe navigeren. Als je door het jaarverslag bladert kan je zien dat we heel subtiele animatie hebben toegepast voor een nog betere en aantrekkelijkere gebruikservaring.

De content van het jaarverslag en ons concept komen goed samen in het interactieve online jaarverslag. Er is veel aandacht besteed aan de beleving op de verschillende devices. Flink heeft niet alleen gezorgd voor het concept, design en de realisatie van het jaarverslag, maar heeft ook de infographics ontworpen en de plaatsing van de content op zich genomen. Een mooi project met een resultaat waar we trots op zijn!

Flink

Den Haag
Flink
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe