Online Marketing Medicalspot.nl

Omschrijving

Online marketing voor www.medicalspot.nl, de advertentiesite voor zorghulpmiddelen.

Achtergronden van deze case

Medical Spot is dé advertentiesite voor (para)medische hulpmiddelen. Zowel zorgprofessionals als particulieren vinden hier de betaalbare oplossingen waar ze naar op zoek zijn. Nederland staat vol met overbodig geworden materialen die elders nog uitstekend te gebruiken zijn. Medical Spot brengt vraag en aanbod bij elkaar. Medical Spot is opgezet door specialisten met jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk in de gezondheidszorg. In een tijd van slinkende budgetten voorziet zij samen met adverteerders op een slimme manier in de groeiende behoefte aan zorg.

Doel

De groeiende zorgmarkt wordt door Marktplaats niet bediend. Medical Spot heeft de kennis en contacten binnen de zorgsector in huis om in dit gat te springen met haar gloednieuwe advertentieplatform. Hoewel Medical Spot beschikt over contacten binnen zorginstellingen en leveranciers is een online campagne nodig om ook buiten deze contacten een doelgroep aan te boren.

Resultaat

Converzo voorzag enerzijds de sociale kanalen Twitter en Facebook van een passende look & feel en startte anderzijds een online advertentie campagne. Middels een Linkedin campagne richten we ons op zorgpersoneel met een functieprofiel dat past binnen de doelgroep van Medical Spot (denk hierbij aan: inkopers, marketing & sales, productmanagers, etc) om bij hen een latente behoefte aan te wakkeren. Ook via Twitter richten we ons op zorgpersoneel en brengen hen middels een privebericht op de hoogte van het nieuwe concept. Om daarnaast ook mensen met een directe behoefte te bedienen hebben we een Adwords-campagne gestart met zowel advertenties aan vraag- als aanbodzijde.

Converzo

Tilburg
Converzo
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe