Constamed: awardwinnend medisch platform

Omschrijving

Snel antwoord van de huisarts online

Achtergronden van deze case

Online medisch platform Constamed biedt huisartsen en patiënten de mogelijkheid om minder urgente medische vragen online te bespreken. Eenvoudig via desktop, laptop, tablet of smartphone. Want kostbare tijd verliezen in de wachtkamer is niet meer anno nu.

Doel

Geen onnodige tripjes meer naar de wachtkamer. Niet meer wachten tot het weekend voorbij is. Maar veilige, snelle en efficiënte communicatie, wanneer het jou uitkomt.

Resultaat

Constamed is een overzichtelijk platform geworden waarin snelle beantwoording van minder urgente vragen mogelijk is. De patiënt kan kiezen of hij zijn vraag bij zijn eigen of bij een andere huisarts neerlegt, en voor verduidelijking van de klacht eventueel foto’s toevoegen. Doordat er wordt ingelogd met DigiD is de beveiliging optimaal. En het stelt de gegevens voor de zorgverzekering meteen beschikbaar voor de huisartsen. Veel huisartsen en patiënten maken al graag gebruik van het platform. En kort na lancering werd Constamed al genomineerd voor een Dutch Interactive Award (DIA) en de Healthapp Award. Deze laatste werd ook daadwerkelijk verzilverd: Constamed is de beste app voor zorgprofessionals in 2014!

+ Voeg case toe