Online Partner van BOVAG

Omschrijving

Online zorgen voor de herpositionering van leden- naar consumentenmerk.

Achtergronden van deze case

BOVAG, de brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden, is met Mangrove een online partnerschap aangegaan. Doel van deze strategische samenwerking: online zorgen voor de herpositionering van leden- naar consumentenmerk.

De middelen die zijn ingezet om deze ingrijpende verandering te realiseren zijn: de corporate site bovag.nl , weblog verkeert.nl, de BOVAG-iPhone-app de mobiele site van BOVAG.

Doel

BOVAG.nl: Trefzeker verwijzen naar oplossingen
De corporate en mobiele site staan centraal en volledig in dienst van de bij BOVAG aangesloten bedrijven. De sites verwijzen bezoekers helder en trefzeker naar de oplossing van zijn of haar probleem. In iedere mobiliteitssituatie, op ieder vervoersmiddel: auto, bedrijfsauto, fiets, bromfiets, camper & caravan en aanhanger.

Resultaat

Gebruiker vindt intuïtief zijn weg
Achter de schermen heeft Mangrove de complexe ledendatabase zo gekoppeld aan de website, dat een bezoeker eenvoudig en intuïtief uitkomt bij het juiste BOVAG-bedrijf in de buurt. Bezoekers worden via de online servicetools en uitgebreide vraag en antwoord-rubrieken snel verder geholpen.

Actieweblog wegens succes verlengd
Naast de corporate en mobiele site heeft Mangrove ook een actieweblog gemaakt. Gebruikers kunnen hier foto’s, video’s en verhalen uploaden waarop gestemd kon worden. De inzender met de meeste stemmen, won een gloednieuwe scooter. Ook werden er wekelijks en dagelijks kleinere prijzen weggegeven. Deze actie heeft een half jaar gelopen. Wegens succes verlengd. Hierop vroeg BOVAG Mangrove de blog te transformeren van actieblog naar gewoon blog.

Uitbreiding samenwerking
In de nabije toekomst bouwt Mangrove de samenwerking met BOVAG verder uit met mobiele toepassingen en verdere verdiepingen van website en overige online middelen.

Mangrove is verantwoordelijk voor concept, design en technische realisatie.

•Website bouw
•Campagne
•Mobiel

Mangrove

Rotterdam
Mangrove
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe