Online platform: kleed jezelf gelukkig

Omschrijving

The Style Shrink van Manon Meijers is een e-learning platform dat gaat over het ontdekken van je eigen stijl. Verschillende modules helpen om jezelf op jouw manier te kleden. De modules volgen elkaar op en verschillen per Stijl Archetype. Daarnaast is er een boek dat ondersteunend is aan het platform.

Doel

Het doel van de case is crossmedia activatie. Het boek en het online leerplatform ondersteunen elkaar. Het platform van Manon is gecreëerd om vrouwen meer zelfvertrouwen te bieden door hen te helpen met het vinden van een stijl die bij ze past. Bij aankoop van het boek ontvang je een gratis online module. Hierdoor wordt de doelgroep geactiveerd om gebruik te maken van het online platform.

Het online platform biedt gratis artikelen over alles op het gebied van mode en het effect daarvan op je gevoel. Hiernaast bestaat het platform uit betaalde online lesmodules.

In de online lesmodules worden deelnemers door tekst, video’s, vragen en voorbeelden meegenomen om tot hun eigen stijlprofiel te komen. Met iedere vraag scoort de gebruiker een bepaald aantal punten op de verschillende stijl-archetypes die zijn opgesteld door Manon. Hierdoor bouwt zich een totaalscore per type waardoor het mogelijk is nieuwe modules vrij te spelen die dieper ingaan op wat relevant is voor die deelnemer. Een module duurt gemiddeld 240 minuten.

Resultaat

Sinds de lancering van het online leerplatform zijn 7000 e-mailadressen verzameld. Daarnaast heeft Manon meer dan 10.000 exemplaren van haar boek ‘Kleed Jezelf Gelukkig! verkocht.


Overige informatie

Manon Meijer is de vrouw achter het concept. Al jaren is zij actief in de styling branche en is zij Manon Meijers kleedt al zo’n 15 jaar televisiepersoonlijkheden en artiesten. Haar doel met het platform is om mensen door middel van hun kledingstijl gelukkiger en zelfverzekerder te voelen. In haar boek adviseert zij over de juiste kledingstijl op basis van Stijl Archetypes. Haar boodschap is ‘Kleed je Gelukkig’. Welke stijl past bij je en hoe kan je deze toepassen? Daar komen de online programma’s bij kijken waar het boek naar verwijst. In totaal zijn er 8 Stijl Archetypes die Manon heeft gedefinieerd.

Van Ons

Amsterdam
Van Ons
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe