Online reserverings portal Taxi

Omschrijving

Flyride is een website/portal waar je een taxi kunt boeken van en naar Schiphol. Flyride is een boekingssysteem dat voortgekomen is uit meer dan 10 jaar ervaring in de vervoersbranche.

Doel

Het doel is om de bezoeker het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het moet veel simpeler en efficiƫnter kunnen. Dat is de gedachte. Geen ellenlange velden of onnodige informatie opvragen bij de klant. To the point. Nadat twee centralisten jarenlang voor een middelgroot taxibedrijf in het Groene Hart van Nederland taxiritten hebben ingepland en geboekt, is het idee ontstaan om de procedure online te perfectioneren en te specialiseren op Schiphol.
Zij beschikken over een track & trace systeem waardoor zij continue weten waar hun taxi's rijden. Door middel van ETA (Estimated Time Arrival) zien zij precies hoe laat de chauffeur arriveert bij u. Dit stelt hen in staat de voertuigen op tijd aan te sturen waardoor u op tijd arriveert.

Resultaat

De website/boekingssysteem wordt doorlopend geoptimaliseerd op gebied van usability. . De omzet is met meer dan 60% gestegen. De concurrentie is hoog, echter Flyride weet zich te onderscheiden in de overvolle markt. Het negatieve imago dat er aan de taxibranche kleeft willen zij doorbreken. Flyride is oprecht blij met al haar klanten en zien de klanten ook graag terugkomen. Klanttevredenheid staat zeer hoog in het vaandel. Daarom rekenen zij ook geen extra kosten als het gaat om annuleren bijvoorbeeld. het team achter Flyride is zeer innovatief en staat open voor de nieuwste ontwikkelingen. Het design is mobile first ontworpen. Mobiel een taxi boeken was nog nooit zo gemakkelijk.

Overige informatie

Applicatie op maat

Wij bouwen sinds 2005 de meest gebruikersvriendelijke en technisch hoogstaande webapplicaties op maat. Een maatwerk applicatie wordt speciaal voor je ontworpen en ontwikkeld. Het bevat alleen de functies die je gebruikt en doet precies wat je van de applicatie verlangt. We houden niet van verrassingen als het gaat om applicaties.

Functioneel ontwerp

Daarom maken we eerst een functioneel ontwerp zodat je inzicht krijgt in de functionaliteit, de complexiteit en de werking. Zo weet jij precies wat wij maken en hebben onze developers een goede basis waar ze meteen mee aan de slag kunnen. Accent Interactive heeft een passie voor online maatwerk. Uit het realiseren van een online tool die precies voldoet aan jouw specifieke behoeftes, halen wij de ultieme voldoening.

+ Voeg case toe