Paul's Quinoa - Internationale website

Omschrijving

React online verzorgt de internationale online merkbeleving van Paul’s Quinoa, gericht op de consument via een multi-country responsive website met inspirerende recepten. Paul’s Quinoa is het snelst groeiende merk in Europa op het gebied van hoogwaardige premium Quinoa producten voor de retailmarkt.

Doel

‘Creëer een internationaal platform voor de consumenten van Paul’s Quinoa’, dat was de vraag. De Quinoa producten van Paul’s Quinoa worden geleverd via supermarkten van Duitsland en Frankrijk tot China en Rusland. De social-mediakanalen en websites moeten consumenten inspireren met recepten en het premiumgevoel van het merk ondersteunen.

Resultaat

Met een online receptenboek in elke taal en social-media-aanpak in elk land geeft Paul’s Quinoa consumenten continu nieuwe culinaire ideeën. Is er een nieuw distributiekanaal of supermarktketen die Paul’s Quinoa opneemt in het assortiment? Binnen de kortst mogelijke tijd presenteren we een nieuwe website in de juiste taal.

Overige informatie

React verzorgde de meertalige Drupal website www.paulsquinoa.com volledig van concept tot ontwerp en van ontwikkeling tot online. Inclusief vertalingen voor diverse landen binnen en buiten Europa!

React online

Deurne
React online
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe