Philips Zoom App

Omschrijving

Voor Philips voert eFocus als strategisch en conceptueel partner verschillende projecten uit, waaronder het verder ontwikkelen van de Philips Zoom App.

Doel

Met de Philips Zoom App kan de consument zien wat een behandeling kan doen en het resultaat delen via sociale media. Tegelijkertijd biedt de app informatie over welke Philips Zoom producten te gebruiken zijn bij het bleken van tanden. Dat kan thuis, maar het is ook mogelijk om direct een afspraak te maken met een aangesloten tandarts in de buurt. eFocus is verantwoordelijk voor het concept, het design en de realisatie van dit project. aFrogleap heeft de app ontwikkeld.

Doelen:
- Doorontwikkeling van de Philips Zoom App
- Gebruikerservaring optimaliseren en verbeteren
- Inzicht geven in wat Zoom Whitening producten doen en kunnen
- Indirect MOR (Most Often Recommended) generenen doordat klanten zelf om Philips Zoom producten vragen bij hun Dental professional

Resultaat

Binnen anderhalve maand doorlooptijd realiseerde eFocus in samenwerking met aFrogleap voor Android en iOS een volledig nieuwe Zoom App. De native code werd volledig herschreven zodat de App compatible is met de laatste design principes en de allerlaatste versies van Android en iOS.

eFocus verzorgde App Store Optimization zodat de Philips Zoom App makkelijk vindbaar is in zowel App Store als Google Play Store.

Valtech

Utrecht
Valtech
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe