PIM Connect - Realtime productinformatie

Omschrijving

Maak je gebruik van Perfion PIM? Deel dan eenvoudig al jouw productinformatie realtime met klanten en medewerkers. Met een zeer beperkte configuratie al binnen een dag volledig up-and-running én volledig volgens jouw eigen Perfion implementatie.

Doel

Ieder bedrijf met een grote diversiteit aan producten kent de uitdaging van het beheren van productinformatie. Het in kaart houden van alle producten en varianten is al een klus, laat staan het bijhouden van alle (kleine) wijzigingen op de vele producten. Juist voor bedrijven met deze uitdaging is Perfion als Product Informatie Management systeem (of kortweg PIM) een oplossing.

Het doel van dit project is om deze informatie ten alle tijden en overal kunnen bekijken en delen.

Resultaat

Voor de app is gekozen om een native iOS app en een native Android app te ontwikkelen. Beide apps communiceren via een API met de beheeromgeving van PIM Connect.

Overige informatie

Zoeken
Pim Connect is ontworpen om eenvoudig actuele productinformatie uit Perfion te bekijken, waar je ook bent. Door het scannen van een QR of barcode kun je direct de specificaties van een product bekijken.

Delen
Met PIM Connect kun je eenvoudig een product delen via e-mail, WhatsApp, Skype of hoe je maar wilt. Via een tijdelijke online product pagina kan de ontvanger up-to-date productinformatie inzien. De productinformatie kan in meerdere talen bekeken worden.

Je kunt ook media (zoals afbeeldingen en bestanden) opdezelfde manier delen.

Talen
De app is beschikbaar in het Nederlands en Engels. De productinformatie kan in alle beschikbare talen worden weergegeven.

Ondertussen blijven we PIM Connect actief monitoren, optimaliseren en doorontwikkelen, met als uiteindelijk doel: overal realtime productinformatie.

+ Voeg case toe