PRIMUS.DIRECT webshop

Omschrijving

In opdracht van fabrikant Primus Wafer Paper uit Oostzaan is een geheel nieuwe webshop ontworpen en gelanceerd. Ouwels, eetbaar papier, eetbare verpakkingen en eetbare decoratie kunnen dankzij de online winkel in kleinere volumes en uit voorraad geleverd worden. De online configurator biedt de mogelijkheid om producten te personaliseren.

Doel

Primus Wafer Paper levert al jaren eetbaar papier in grote volumes aan internationale klanten. Om ook te kunnen voorzien in de vraag naar kleinere orders is er een webshop ontworpen en gerealiseerd. Via www.primus.direct kunnen kleine bestellingen voor ouwels, eetbaar papier, eetbare verpakkingen en eetbare decoratie direct uit voorraad geleverd worden. Hiermee worden deze producten makkelijker bereikbaar voor kleinere bedrijven en zelfstandige ondernemers. De webshop is voorzien van een online applicatie waarmee eetbare labels (ouwels) met een eigen logo of tekst ontworpen kunnen worden, met als doel om edible branding toegankelijk te maken voor alle bedrijven in de voedingsindustrie. De PRIMUS.DIRECT webshop richt zich eerst alleen op klanten uit Nederland en Belgiƫ. In de toekomst zal de webshop ook beschikbaar worden gesteld voor klanten uit andere landen.

Resultaat

De webshop PRIMUS.DIRECT is gerealiseerd op basis van uCommerce, met een implementatie van de Adyen betaalmodule voor het verwerken van de betalingen. De online applicatie om producten te personaliseren is gerealiseerd door middel van een unieke HTML-editor.

Voor de exploitatie van de webshop is een samenwerking met de fabrikant aangegaan. Orange Juice is drie jaar lang verantwoordelijk voor het realiseren van functionele uitbreidingen, het genereren van traffic en de conversie optimalisatie. Dit laatste onderdeel zal ondersteund worden door zaken als A/B testen, gebruikersonderzoek en het analyseren van data.

Orange Juice

Arnhem
Orange Juice
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe