Rack247.com

Omschrijving

Rack247.com is een nieuwe webshop onder de vlag van Casebuilder.com. Professionals in de IT- en audio branche, in heel Europa, kunnen er naast verschillende 19 inch onderdelen en frontpanelen op maat, terecht voor server- en patchkasten. Orange Juice ontwikkelde de complete online huisstijl en realiseerde de webshop en webapplicatie.

Doel

Geen enkele configuratie van een 19 inch server- of patchkast is hetzelfde. Met dat uitgangspunt hebben wij de webapplicatie ontwikkeld waarmee de gebruiker heel eenvoudig zelf een frontpaneel kan indelen door middel van een ruime keuze aan uitsparingen voor alle bekende connectoren.

Resultaat

De webshop is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Het stramien is responsive waarbij de content zich automatisch aanpast aan de breedte van het scherm. Daarnaast zijn alle user interface elementen geschikt gemaakt om te bedienen met de cursor én met de vingers. De gebruiksvriendelijke webshop is beschikbaar in drie talen en bestellingen worden in heel Europa bezorgd. De HTML ontwerpeditor is zo ontworpen dat het aanvoelt als een kleine stap in het totale bestelproces. Het aanpassen van de indeling van een frontplaat werkt intuïtief waardoor er nauwelijks toelichting op de interface nodig is. Door automatische hulplijnen staan de uitsparingen binnen no-time op de gewenste plek en ligt het custom 19” frontpaneel binnen enkele minuten in de winkelwagen. Naast de realisatie van de webshop en webapplicatie hebben wij voor onze opdrachtgever een content management systeem ontwikkeld waarbij ze in een handomdraai aanpassingen kunnen doen op productspecificaties en prijzen. Ook de workflow van online bestellen en betalen tot het fresen van de 19 inch frontpanelen is volledig geautomatiseerd.

Orange Juice

Arnhem
Orange Juice
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe