Randstad Office Configurator

Omschrijving

Randstad wil het interieur van haar bijna 4000 kantoren in 39 landen voorzien van een nieuwe huisstijl. Daarom hebben Randstad, OTH_ en DTT de handen ineengeslagen om de ‘Randstad Office Configurator’ te creëren.

Doel

Het doel van de web tool is om het voor de Randstad vestigingsmanagers gemakkelijk te maken om de bijna 4000 Randstad kantoren in te richten naar de nieuwe huisstijl.

Resultaat

Met de online tool is het voor de vestigingsmanagers gemakkelijk om een replica van het kantoor in de browser te maken en in te richten: muren, deuren, ramen en vloeren kunnen gemakkelijk worden geplaatst. Nadat de vormgeving van het kantoor klopt, kan de vestigingsmanager deze gemakkelijk en smaakvol inrichten aan de hand van de Human Forward Style Guide. De Human Forward styleguide is gecreëerd door OTH_ architecten.

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

Wanneer de vestigingsmanager tevreden is met het design en de kosten, kijkt een regionale expert van de Human Forward Style Guide het design na en geeft vervolgens gedetailleerde feedback. Wanneer het interieur design helemaal is goedgekeurd, wordt er een overzicht gecreëerd met daarin de gewenste producten en de kostenopgave. Dit overzicht wordt vervolgens verzonden en de bestelling is klaar om verwerkt te worden.

DTT

Amsterdam
DTT
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Tags

+ Voeg case toe