Razendsnel online platform Movir.nl

Omschrijving

Movir is marktleider in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en ondersteunt professionals om elke dag een stapje beter te worden. Raak je onverhoopt toch arbeidsongeschikt, dan helpt Movir met reïntegreren. Deze propositie vertaalden we naar een online platform waar je inzicht krijgt in de kosten van een verzekering en de toegevoegde waarde van Movir.

Doel

De grote uitdaging van dit vraagstuk is de bijzondere customer journey van zelfstandig ondernemers die hun inkomen willen verzekeren in geval van arbeidsongeschiktheid. Vaak gebeurt het oriënteren op de verschillende mogelijkheden via vergelijkingssites, en het uiteindelijke afsluiten via een externe adviseur. Hoe creëren we tussen die twee momenten in de kans om de identiteit en toegevoegde waarde van Movir onder de aandacht te brengen? En als de verzekering eenmaal is afgesloten, hoe krijgen we Movir dan weer in beeld om de persoonlijke relatie met de verzekerde te onderhouden?

Resultaat

De belangrijkste bevindingen uit het gebruikersonderzoek: de sterkste drijfveren bij de keuze voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn de kosten (we blijven wel Hollanders, hè), en de mogelijkheden die Movir biedt om fit te blijven en weer te worden. Werk is een wezenlijk onderdeel van hun leven, en dus willen zij bij eventuele arbeidsongeschiktheid zo snel mogelijk weer aan de slag.

Het resultaat is een razendsnelle nieuwe website met een slimme rekentool die professionals helpt bij het kiezen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. De ingevulde gegevens bepalen de vervolgvragen en aanbevelingen die de tool doet. Zo kun je realtime de premie inzien die past bij de gemaakte keuzes. Daarnaast is het een platform waar je terugvindt wat Movir het liefste doet: professionals ondersteunen om fit te blijven, en als zij onverhoopt toch arbeidsongeschikt raken, hen zo snel mogelijk weer aan het werk krijgen. Verzekerden worden voortdurend gecoacht om te voorkomen dat zij uitvallen.

Overige informatie

Als onderdeel van Nationale Nederlanden gelden voor Movir strenge richtlijnen op het gebied van veiligheid van data, zowel offline als online. Om daaraan te kunnen voldoen, hebben we samen met Movir (als pionier binnen de NN Group!) een schaalbaar Kubernetes-cluster voor hosting opgezet. Als digital partner hebben we met het API-team van Movir de architectuur uitgedacht en gerealiseerd, met stabiele en toekomstbestendige API's op basis van OData. We waren met zijn allen dan ook erg trots op de uiterst positieve resultaten van de pentests die door een extern veiligheidsorgaan van Nationale Nederlanden zijn uitgevoerd. Een mooie indicatie van de kwaliteit waar we naar streven en waar we de laatste jaren veel aandacht aan hebben besteed.

Highlights:

- Nieuwe corporate website met headless CMS
- Optimalisatie van de content
- Business logic in C#
- Slimme premietool gebaseerd op een OData API
- Hosting via een Kubernetes-cluster in het datacenter van Nationale Nederlanden

What’s next?

Uiteraard blijven we slijpen en schaven en doorontwikkelen. Zo werken we aan webtoegankelijkheid volgens de nieuwe WCAG-richtlijnen, uitbreidingen aan het platform en optimale landingspagina’s voor campagnes. De architectuur is flexibel en future-proof, dus wij zijn er klaar voor!

+ Voeg case toe