Reis met je Hart - platform voor het nomineren en doneren

Omschrijving

De vraag: Ontwikkel een werkende demo, realiseer de vormgeving en flow met als doel de te benaderen partners te overtuigen. Realiseer vervolgens een werkend platform.

Doel

Poort80 ontwikkelde het complete online platform voor het nomineren en doneren. De website is geheel online te beheren middels het content-management-systeem (CMS) van Umbraco. Alle pagina’s zijn vrij in te delen.
Vervolgens zijn er verschillende koppelingen met Social Media gerealiseerd om in te kunnen loggen met een Facebook-, Twitter- of Linkedin-account.
Tot slot is er een compleet werkende workflow gebouwd voor het afhandelen van nominaties, donaties, sponsors en rapportages.

Resultaat

In korte tijd is een volledige responsive website opgeleverd. Door het team van de stichting geheel zelf te beheren zonder speciale web-ervaring. De website is erg goed ontvangen op het recente ANVR congres ‘Need for Speed’ in Dubai: inmiddels hebben nagenoeg alle grote touroperators steun toegezegd.

Poort80 steunt de stichting met een sterk gereduceerd uurtarief, gratis dienstverlening op het gebied van optimalisatie en online marketing en gratis hosting.
De site behaalt inmiddels een score van 98% in Google Pagespeed.

Overige informatie

De stichting wil iedereen alert maken op haar omgeving, mensen bewuster maken van elkaar en de wederzijdse gunfactor vergroten. Zo worden naasten betrokken bij de nominatie van wie een vakantie wordt gegund.

Voor deze stichting bouwde Poort80 het online platform dat mensen in contact brengt met elkaar, de sociale cohesie vergroot en de gevoelens van eenzaamheid verkleint. Het is een platform waar vakantiegangers en mensen in financiële nood elkaar 'ontmoeten'. Er worden verhalen gedeeld van mensen die zich zelf geen vakantie kunnen veroorloven, maar het wel gegund wordt.

Poort80

Amsterdam
Poort80
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe