Reisbalans, het complete online beheerplatform voo

Omschrijving

Reisbalans is een online beheerplatform voor de zakelijke mobiliteit.

Achtergronden van deze case

Sinds 2012 richt Workaway zich op werkgevers die hun medewerkers willen stimuleren minder, goedkoper en/of schoner te reizen. Workaway is ontstaan vanuit de overtuiging dat het zakelijk reizen beter, effici├źnter en slimmer georganiseerd kan worden. Zowel voor de reizigers als voor de organisaties waar zij werken. Workaway heeft in Zilverline een gepassioneerde partij gevonden die samen een goed business idee omzetten in werkende software: Een online applicatie (Reisbalans) dat kosten bespaart, co-2 uitstoot verminderd en vooral handig en overzichtelijk in gebruik.

Doel

Een online beheerplatform ontwikkelen dat handig en overzichtelijk in gebruik is, zodat zakelijke reizigers geen declaratiegedoe hebben, kunnen reizen op de manier die het beste bij de situatie past en beloond worden voor slimme keuzes.

Resultaat

Een onafhankelijke webapplicatie dat handig en overzichtelijk werkt waarmee plannen, registreren en declareren / verrekenen van ritten moeiteloos kan plaatsvinden. Reisbalans adviseert d.m.v. een intuïtief dashboard de medewerkers (zakelijke reizigers) om slimmer te reizen: sneller, minders, anders, schoner of goedkoper.

Zilverline B.V.

Amsterdam
Zilverline B.V.
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe