Relatieweekend landingspagina gericht op conversie

Omschrijving

365 Dagen Succesvol zijn schrijvers, filantropen, eigenwijs, optimistisch, goudeerlijk maar bovenal toegewijd om mensen meer uit zichzelf te halen en de beste versie van zichzelf te worden. Het succesvolle platform organiseert ook events. Kunnen jullie voor ons superrelatie event een website bouwen...in een paar dagen?

Doel

Binnen één week een custom website designen, bouwen met CMS en opleveren.

Het is nu donderdag, kunnen jullie een one-pager website ontwerpen, bouwen en hosten…..en hij moet begin volgende week live! De website is voor één van hun belangrijkste events, het “superrelatieweekend”. Tijdens dat event dat twee dagen duurt, worden deelnemers geïnspireerd, krijgen waardevolle inzichten, live coaching en horen bijzondere verhalen. Alles rondom thema relaties en liefde.

Het doel van de opdrachtgever was natuurlijk een hoogwaardige uitstraling die hun merk verder versterkt. Een optimale klantreis en uitstekende conversie.

Resultaat

Binnen vier dagen inclusief een weekend ontving onze opdrachtgever de toegang tot het WordPress CMS. Daar hebben zij zelf de juiste content geplaatst en de website was binnen no-tim live.

Hoe is dit traject verlopen? Eerst heeft onze digital designer op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever een design gemaakt. Dat design is besproken met de opdrachtgever en enkele elementen zijn aangepast om tot een definitief design te komen. Op basis van dit design is onze front-end developper gaan bouwen. Door zeer hands-on te werken, duidelijk te zijn over de mogelijkheden en aanpak is het gelukt om binnen vier (werk)dagen een volledig custom website te bouwen met cms.

Omdat Merkelijkdied de websitehosting ook mocht verzorgen was de livegang snel geregeld.

Overige informatie

365 dagen succesvol is een van de grootste online community’s van Nederland. Hun missie is dat Nederland het gelukkigste land van de wereld is. Om deze missie te bereiken, organiseren ze evenementen en (online) programma’s, schrijven ze boeken en columns en bouwen ze aan één van de grootste online community’s van Nederland. Met een bereik van twee miljoen mensen per week maken zij écht impact!

Merkelijkheid

Amstelveen
Merkelijkheid
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe