Roberts Radio

Omschrijving

Glen Dimplex is een multi-brand klant. Zij vroegen of wij een schaalbaar direct-to-consumer platform voor meerdere van hun merken konden bouwen. Dat klonk ons als muziek in de oren. We componeerden een totaaloplossing gebaseerd op microservices en headless systemen, die we eerder voor merken als Danone inzette.

Doel

Roberts Radio maakt prachtige gebruiksvriendelijke radio’s, met binnenin een wereld aan techniek. Aan ons de taak een schaalbaar platform te maken.

Resultaat

Bij een klus als deze, staat een uniforme beleving centraal. We kozen voor een Commerce UI Library en implementeerden deze met behulp van Storybook en ReactJS. Hiermee onderhouden we losse componenten, in plaats van complete pagina’s. Deze aanpak sloot perfect aan bij de vooraf ontworpen uitstraling door Roberts Radio. Bezoekers krijgen een productgerichte beleving. Deze strakke voorkant wordt direct gevoed vanuit onze MACH-oplossing. Dit zorgt dat we eenmalig het achterland hoeven in te richten. Met front-end op maat creëren we een compleet nieuwe website.

Samen met DEPT werkten we aan een overkoepelende vraag vanuit Glen Dimplex, met succes. Zo blijven we in de kern flexibel en schaalbaar, en kunnen we een grote diversiteit aan use-cases ondersteunen, allemaal vanaf hetzelfde platform.

Lab Digital B.V.

Utrecht
Lab Digital B.V.
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe