ROC Mondriaan ICT & Techniek

Omschrijving

Voor ROC Mondriaan ontwierpen en ontwikkelden wij de Campus ICT & Techniek websites. De overkoepelende site bevat een aantal subsites, in de vorm van showcases.

Doel

De site geeft het ROC Mondriaan de tools die het nodig heeft om partners en het bedrijfsleven een goed overzicht te bieden van de vele innovatieve projecten die op de campus worden gedraaid - onder andere in het Techniek Innovatiehuis en HA!-Tech en Cyberp@ct. Studenten kunnen hun ervaringen delen via de Instagram wall.

Resultaat

Techniek & ICT

Alles begint met Techniek en ICT. Een gebouw, je mobieltje, verwarming, de auto, de computer of tablet: Techniek en ICT zie je overal om je heen. Op de campus Techniek en ICT werken studenten aan verschillende projecten, samen met het bedrijfsleven.


Techniek Innovatie Huis

Het Techniek Innovatie Huis is een plek op de techniekcampus van ROC Mondriaan, waar studenten van onze Techniek en ICT opleidingen (leren) samenwerken in authentieke en innovatieve projecten, i.s.m. met de bedrijven. Een plek waar innovaties in de techniek en ICT zichtbaar zijn en beleefd kunnen worden.


HA!-Tech – Toptechniek in bedrijf HA!

Tech is de regionale Techniekagenda Haaglanden, waarin partners uit het onderwijs, overheid en bedrijfsleven streven naar een goede aansluiting onderwijs en de technische arbeidsmarkt.

Overige informatie

+ Voeg case toe