ScanMovers: samen één team

Omschrijving

ScanMovers is een online platform waarop je gemakkelijk verhuizers kunt vergelijken en boeken. ScanMovers wil daarmee de verhuismarkt inzichtelijk en transparant maken en ervoor zorgen dat verhuizen in een handomdraai is geregeld.

Doel

Belangrijk tijdens dit project was om niet alleen voor de verhuisbedrijven een fijne omgeving te creëren, maar ook voor de klant zichbaar te maken wat iedere verhuizer waard is. Dit is terug te zien in de reviews.

ScanMovers is een echte startup en samen met hen hebben we in korte tijd een werkende MVP neergezet waarin ScanMovers haar business concept kon valideren. We hebben hiervoor gewerkt in Symfony.

Nadat het MVP stond, zijn we continu blijven ontwikkelen om de user experience te verbeteren, de backend te optimaliseren, de functionaliteit voor verhuizers te perfectioneren en middels growth hacking de conversie te verhogen.

Resultaat

We hebben erg nauw samen gewerkt met ScanMovers. Ons scrumteam heeft samen met het ScanMovers team bij ons op kantoor aan het project gewerkt. Door deze korte lijntjes konden we in een aantal sprints relatief snel aantoonbaar resultaat behalen.

Dit heeft geresulteerd in het feit dat er in iets meer dan een jaar tijd zijn er al 5000 verhuizingen uitgevoerd en dat 250 verhuizers zich bij het platform hebben aangesloten.

Overige informatie

Ook interesse in een online marktplaats? Bekijk onze website www.h1.nl en neem contact met ons op!

H1 Webdevelopment

Rotterdam
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe