SEAT - Design en platform integratie

Omschrijving

Vernieuwd online platform.

Doel

De doelstelling is om een website te ontwerpen vanuit het principe dat bezoekers zo min mogelijk keuzes hoeven te maken. Evenals bij ŠKODA was er ook bij SEAT de wens om de Nederlandse site op basis van het Pon Automotive Sitecore platform te implementeren. Een hedendaagse look & feel en een tablet-friendly design moeten centraal staan bij het nieuwe SEAT.nl. Buyerminds is betrokken bij het optimaliseren van de customer journey.

Resultaat

De nieuwe site is een technische implementatie op het bestaande platform dat eerder door eFocus is ontwikkeld. Doordat er een fris nieuw design door eFocus is gerealiseerd en de front-end volledig nieuw ontwikkeld is, heeft SEAT.nl een geheel vernieuwde eigen identiteit gekregen. Ook de user journey is geoptimaliseerd zodat bezoekers snel en gemakkelijk de gewenste informatie kunnen vinden, zonder onnodige omwegen of afleidingen.
De webredactie van SEAT heeft ten opzichte van eerdere implementaties meer mogelijkheden om de content op te maken, terwijl dit aan de andere kant makkelijker is geworden door een opgeruimde Sitecore inrichting. Door veel gebruik te maken van moderne technieken is zowel de gebruikerservaring als de performance geoptimaliseerd. De site is perfect te gebruiken op zowel grotere schermen als op kleinere schermen, zoals tablets. Naast de desktop/tablet site is er een aparte mobiele site doorontwikkeld om aan de specifieke wensen van smartphonegebruikers te voldoen.

Valtech

Utrecht
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe