Simyo - online platform: al 9 jaar de beste provider

Omschrijving

Poort80 is vanaf de start van Simyo betrokken bij c.q. verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van de website en het bijbehorende platform. Inmiddels is Simyo.nl uitgegroeid tot de grootste mobiele aanbieder. Simyo is 100% online en kan daardoor scherpe tarieven hanteren. Klanten hebben volledige controle over hun abonnement.

Doel

Bouw een nieuwe responsive website en zorg ervoor dat je op alle devices dezelfde informatie en service krijgt, met als doel om de online conversie optimaal te verhogen. Naast de voortdurende ontwikkeling van de website wordt er full-time gewerkt aan de optimalisatie en het uitbreiden van het platform. Processen worden continue aangescherpt.

Poort80 realiseert ook de hosting en de bijbehorende Service-Level-Agreement waarmee alle processen 24x7 worden gemonitord.

Resultaat

Poort80 bouwde de website, leverde het PAT CMS voor content- en orderbeheer, ontsluit gebruikersdata voor de app en verzorgt de koppeling met de backoffice.

Het resultaat mag er zijn. De website van Simyo is twee keer uitgeroepen tot website van het jaar. Simyo is daarnaast tot 9 keer aan toe uitgeroepen tot beste mobiele provider van Nederland.

In de nieuw ontwikkelde Mijn-Simyo-omgeving kunnen eenvoudig abonnementen worden afgesloten of bundels worden aangepast waardoor de consument volledige controle heeft over zijn of haar abonnement. De inmiddels populaire Simyo-App wordt gevoed door alle data uit het Mijn-Simyo-portal.

Nieuw bij Simyo zijn de vriendendeals van Simyo om online nieuwe klanten te werven.

Overige informatie

Simyo is onderdeel van KPN en biedt voordelige mobiele telefonie in een sterk concurrerende markt. Simyo is 100% online en simyo.nl is de plek waar je alles zelf online kunt regelen. Het merk onderscheidt zich door een hoog gebruiksgemak en uitstekende klantenservice op de online kanalen.

In 2015 bestond Simyo tien jaar en werkten Simyo en Poort80 tien jaar samen.

Poort80

Amsterdam
Poort80
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe