Site search Drukwerkdeal.nl

Omschrijving

Voor Drukwerkdeal maakten we het doorzoeken van producten, informatie en artikelen op Drukwerkdeal.nl relevant, snel en praktisch zodat je altijd vindt wat je zoekt.

Doel

Drukwerkdeal is 's lands bekendste online drukkerij. Met supersnelle levering en hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. De website Drukwerkdeal.nl is het primaire saleskanaal en daarom is het belangrijk om bezoekers de weg te wijzen naar producten, informatie en ondersteunende artikelen. Drukwerkdeal wil het conversiepercentage na gebruik van de search omhoog en het uitstappercentage na gebruik van de de search omlaag.

Resultaat

Enrise zorgt met een nieuwe site search voor razendsnelle doorzoekbaarheid van producten, informatie en artikelen, zonder dat aan de zijde van Drukwerkdeal integratiewerkzaamheden op CMS-niveau nodig zijn. De zoekfunctie bevat onder andere automatisch aanvullen, productsuggesties en facetfiltering. Je vindt altijd wat je zoekt, ook als je het verkeerd hebt geschreven. De overstap naar Pandosearch van Enrise heeft Drukwerkdeal direct 4,4% conversiestijging opgeleverd. Het aantal zoekopdrachten zonder resultaat daalde van 22% naar slechts 3% en het uitstappercentage na gebruik van de zoekfunctie daalde met 1,15%. Drukwerkdeal bewijst dat goede site search onmisbaar is in een shop.

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

Enrise

Amersfoort
Enrise
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe