Slimme webapplicatie voor fokkers en kwekers

Omschrijving

De ZooEasy software biedt een unieke alles in één oplossing voor de professionele fokkers en kwekers van allerlei diersoorten. GlobalOrange is al meer dan 5 jaar de vaste technologiepartner van ZooEasy in software ontwikkeling en beheer.

Doel

ZooEasy had aanvankelijk alleen een desktop applicatie die erg succesvol was, maar door het groeiende aantal klanten lastig te beheren. Daarom volgde de logische stap om een webapplicatie te laten ontwikkelen die regelmatige updates makkelijk maakt en inmiddels kan rekenen op meer dan 7000 professionele gebruikers wereldwijd.

Resultaat

GlobalOrange ontwikkelde een applicatie met een overzichtelijke, heldere en functionele structuur. Met de geavanceerde zoekfunctie kunnen de eindgebruikers wereldwijd razendsnel de gezochte gegevens uit grote hoeveelheden data terugvinden. Gebruikers kunnen de belangrijkste gebeurtenissen vastleggen in een logboek. De ingevoerde gegevens worden gevisualiseerd in een stamboomoverzicht, relaties met bloedverwanten worden geregistreerd en foto’s kunnen worden toegevoegd. ZooEasy online wordt in samenwerking met GlobalOrange voortdurend middels kleine releases met functionaliteiten uitgebreid.

GlobalOrange

Amsterdam
GlobalOrange
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe