SoFun Motortoers

Omschrijving

Met SoFun op pad
Wil je lekker toeren over glooiende heuvels en door uitgestrekte bossen? Of geef je de voorkeur aan grillige bergwegen waar je soepel door scherpe bochten stuurt? SoFun Motortoers biedt de mooiste motorreizen in Europa aan. Het bedenken van de leukste motorvakanties staat voorop.

Doel

Sofun motortoers is een webshop die zoals de naam al verklapt schitterende motorreizen aanbiedt door heel Europa. Je kan voor zowel individuele als groepsreizen bij ze terecht .

Resultaat

Zij zijn 2 jaar geleden voor het eerst bij ons gekomen voor een nieuwe site waar zij heel blij mee waren maar in die 2 jaar zijn zij flink gegroeid. Hierdoor zijn ze opnieuw naar ons toe zijn gekomen met de problemen waar ze tegen aan liepen. Het bestelproces was niet volledig genoeg voor alle extra opties die zij nu aanbieden of in de toekomst wilden gaan aanbieden.

Voor hun webshop gebruikten zijn woocommerce in combinatie met een speciaal aangepaste wootours. Maar dit boodt niet genoeg functionaliteit, daarom hebben we een widget in React gebouwd met alle benodigde functionaliteit. Deze widget vervangt het selectie proces in woocommerce en is ook uit te breiden in de toekomst voor eventuele extra opties.

Overige informatie

Product: Software Verbeteringen, Webontwikkeling, Webshops/ E-commerce
Skills: Ontwerp, doorgaande ontwikkeling & verbetering, product ontwikkeling strategie, gebruikers gemak, e-commerce, web ontwerp
Technologie├źn: HTML & CSS, JavaScript, Managed WordPress Hosting, PHP, React.js, Woocommerce, WordPress

Het belangrijkste was dat de huidige bestelmodule niet meer voldeed aan hetgene wat zij nodig hadden. We hebben na overleg besloten de nieuwe module in React te bouwen een van onze favoriete JavaScript bibliotheken.

+ Voeg case toe