Sonic Equipment MSS+: nieuwe corporate website

Omschrijving

Middels een intensieve samenwerking is met Sonic Equipment een corporate website ontwikkeld die volledig aansluit bij de look en feel van MSS+.

Doel

Met de komst van de nieuwe productlijn MSS+ heeft Sonic Equipment zichzelf als doel gesteld om de werkplek opnieuw uit te vinden. Sonic belooft met de MSS+ om de beste modulaire opbergsystemen te creëren die op de markt verkrijgbaar zijn.

Om deze productlijn zo goed mogelijk te vermarkten is ervoor gekozen om een nieuwe corporate website te ontwikkelen.

Resultaat

Middels een intensieve samenwerking is met Sonic Equipment een corporate website ontwikkeld die volledig aansluit bij de look en feel van MSS+.

Met in fase 2 een integratie met de nieuwe webshop van Sonic Equipment die zal worden gebouwd met de e-commerce module van Dynamicweb en gevoed vanuit een Product Informatie Managementsysteem Perfion.

In fase 2 van het project komt de productinformatie van MSS+ via een koppeling met Perfion in Dynamicweb te staan. Door een Product Informatie Managementsysteem als Perfion in te zetten blijft het beheren van producten in verschillende talen en uitvoeringen beheersbaar. Door gebruik te maken van de e-commerce suite van Dynamicweb kan uitgebreide productinformatie getoond worden en een effectieve flow voor bezoekers worden gecreëerd. Daarnaast geeft dit ook de mogelijkheid bezoekersgedrag binnen Dynamicweb te analyseren.

Kortom, door te werken met pakketten als Perfion en Dynamicweb worden er grote stappen gezet in digitale groei. Daarnaast is het gedrag van de bezoekers meetbaar gemaakt middels Google Analytics, Tag Manager, Visual Website Optimizer en kan het marketingteam van JEROME daar waar nodig inspelen op nieuwe online kansen.

Overige informatie

Een belangrijk aspect bij de ontwikkeling van de nieuwe website voor MSS+ is het visuale aspect. Door een overzichtelijk en ruimtelijk design trekken de visuals de aandacht van de bezoekers. Daarnaast zijn er diverse call to actions opgenomen die zorgen voor contactaanvragen, belafspraken en offerte aanvragen. Het hoofddoel van deze website is branding en stimuleren van de awareness en reputation fase.Iedere bezoeker wordt verleid door mooie productimages en sfeerbeelden. Door daarnaast ruimte te geven aan call to actions is contact met Sonic Equipment snel gemaakt.

Sonig equipment MSS
DIVERSE KOPPELINGEN
E-COMMERCE INTEGRATIE
In fase 2 van het project komt de productinformatie van MSS+ via een koppeling met Perfion in Dynamicweb te staan. Door een Product Informatie Managementsysteem als Perfion in te zetten blijft het beheren van producten in verschillende talen en uitvoeringen beheersbaar. Door gebruik te maken van de e-commerce suite van Dynamicweb kan uitgebreide productinformatie getoond worden en een effectieve flow voor bezoekers worden gecreëerd. Daarnaast geeft dit ook de mogelijkheid bezoekersgedrag binnen Dynamicweb te analyseren.Kortom, door te werken met pakketten als Perfion en Dynamicweb worden er grote stappen gezet in digitale groei. Daarnaast is het gedrag van de bezoekers meetbaar gemaakt middels Google Analytics, Tag Manager, Visual Website Optimizer en kan het marketingteam van JEROME daar waar nodig inspelen op nieuwe online kansen.

WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER
INTERESSE?
Benieuwd naar onze overige projecten of wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

DIRECT CONTACT
NAAR BOVEN
Integrated e-commerce specialist
PIM specialist
Digital marketing
Meer dan 25

Bluedesk

Alkmaar
Bluedesk
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe