Sophia Revalidatie

Omschrijving

Gopublic heeft voor Sophia Revalidatie, een begrip in Den Haag en omgeving op het gebied van klinische en poliklinische revalidatiezorg, een responsive website met CMS én overzichtelijk intranet voor de ruim 500 medewerkers ontwikkeld.

Doel

Sophia Revalidatie verlangde een responsive website die op alle apparaten bezocht kan worden met een eveneens prettig werkende donatiepagina. We moesten alle mogelijke drempels voor een donatie weghalen om de conversie op het vernieuwde donatieformulier te verhogen.

Ze wilde de site graag een ‘feminine touch’ geven en ook revaliderende jongeren zich thuis laten voelen in hun online omgeving. Bovendien wilde Sophia Revalidatie een persoonlijk tintje aan de website geven om de bezoekers te activeren.

Daarnaast was er behoefte aan een duidelijke navigatiestructuur, waarbij revalidanten, familie, professionals en partnerorganisaties makkelijk binnen de site kunnen zoeken.

Resultaat

We ontwikkelden een volledig responsive website met een ‘worry-free’ donatieformulier om fondsen te werven voor diverse projecten.

Binnen de site hebben we een omgeving ontwikkeld die onder andere qua uiterlijk en taalgebruik jongeren aanspreekt en tegelijkertijd ook voor Sophia Revalidatie zelf goed te beheren is. De website is geheel aansprekend gemaakt met kleur en vorm.

Op de website hebben we de mogelijkheid ontwikkeld om als bezoeker een e-card met een persoonlijk bericht naar een van de revalidanten te sturen. Zo worden mensen geactiveerd en krijgt de klinische en poliklinische revalidatiezorg ook online een persoonlijk tintje.

Overige informatie

Gopublic BV

Amsterdam
Gopublic BV
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe