SprayPay, verantwoord en gespreid online betalen

Omschrijving

Het concept achter SprayPay is een sterk voorbeeld van simpele doch doordachte fintech innovatie. Met SprayPay kunnen consumenten aankopen doen in Nederlandse webshops en deze gespreid betalen. SprayPay begeleidt consumenten op elegante wijze door het proces, de benodigde kredietcheck neemt slechts luttele seconden in beslag.

Doel

Grondige, maar snelle check

Feitelijk is gespreid betalen hetzelfde als het aangaan van een lening. Aan een dergelijke overeenkomst zijn een aantal juridische voorwaarden verbonden. De ontwikkelde software begeleidt de consument bij het afsluiten van deze overeenkomst. Bij het afsluiten van een dergelijke overeenkomst is de krediet verstrekkende partij verplicht de partner van de consument in te lichten, de software doet dit automatisch.

Resultaat

Een complex proces simpel gemaakt!

De ontwikkelde software begeleidt de consument door een relatief complex proces. GlobalOrange heeft een een simpele maar krachtige wizard ontwikkeld die de consument een duidelijk inzicht verschaft in alle stappen van het proces. Zo voorkomen we verwarring, optimaliseren we conversies en zorgen we ervoor dat alle stappen in het proces duidelijk zijn. De user experience bepaalt het succes van de applicatie. Bij het ontwerp van onze applicaties staat de eindgebruiker centraal.

Future Ready

De ontwikkelde back-office is bijzonder flexibel. Mochten omstandigheden in de markt of regelgevingen omtrent de verstrekking van krediet veranderen dan is het systeem eenvoudig door de product owner aan te passen. De software is zo klaar voor de toekomst!

Overige informatie

Gemakkelijk te integreren in webshops

SprayPay is, naast een oplossing voor consumenten, een welkome aanvulling op de beschikbare betaalmethoden voor de eigenaren van webshops. Het ontwikkelde platform is via plugins gemakkelijk te integreren in populaire e-commerce systemen als Magento en Woocommerce. Daarnaast is de mogelijk tot gespreid betalen via SprayPay snel te implementeren via de API van het platform.

Exponentiële groei door hoge mate van schaalbaarheid

De software van SprayPay is zeer schaalbaar en ontwikkeld voor de toekomst. SprayPay kan moeiteloos meegroeien met het gebruik van het product of een groeiend aantal gebruikers. Schaalbaarheid kan gezien worden als de heilige graal van moderne, succesvolle, ondernemingen. We kunnen het beschouwen als het vermogen van een organisatie om ‘on demand´ te groeien zonder dat hier grote investeringen voor nodig zijn. Ook is het platform gemakkelijk uit te breiden zodat er in een hoog tempo nieuwe innovaties of functionaliteit toegevoegd kunnen worden.

GlobalOrange

Amsterdam
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe