Sprekershuys.nl

Omschrijving

Het presenteren van een uitgebreid aanbod aan sprekers en workshops in de vorm van een aansprekende website. Deze opdracht gaf het Sprekershuys aan Orange Juice in juli 2013. Het Sprekershuys is een eigentijds sprekersbureau dat als een challenger opereert in een conservatieve markt.

Doel

Een corporate website voor Het Sprekershuys, waar op een aansprekende wijze het aanbod van sprekers en workshops wordt gepresenteerd. De bezoekers kunnen snel en eenvoudig door het aanbod van sprekers bladeren en inspiratie opdoen door interviews en videopresentaties.

Resultaat

De website is ontworpen en geoptimaliseerd voor tablet PC’s en desktop PC’s en maakt gebruik van hedendaagse technieken. De content kan door de opdrachtgever worden beheerd in het Content Management Systeem, gerealiseerd op basis van het platform Umbraco. De website heeft een eigen blog en twee keer per maand ontvangen alle relaties een mail nieuwsbrief.

Orange Juice regisseert alle online marketingactiviteiten, waarbij de medewerkers van het Sprekershuys zelf de dagelijkse werkzaamheden uitvoeren. Online marketing is een belangrijk onderdeel in de strategie van deze succesvolle challenger.

Het aantal aanvragen dat via de website binnenkomt stijgt gemiddeld met ruim 10% per maand.

Orange Juice

Arnhem
Orange Juice
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe