steigersamenstellen.nl - online activatie tool

Omschrijving

Al 65 jaar loopt Altrex voorop met klimoplossingen. Continu op zoek naar vernieuwing om werken op hoogte veiliger én makkelijker te maken. Dat gemak begint bij het vinden van een steiger. Met steigersamenstellen.nl vind je in drie stappen een steiger. Perfect afgestemd op jouw wensen en relevante regelgeving.

Doel

Steigers komen in vele vormen en maten. Een passende steiger vinden is een flinke puzzel waar de nodige expertise en kennis voor nodig is over o.a. mogelijkheden, veiligheid en regelgeving.

Altrex ziet het als haar verantwoordelijkheid dat haar klant altijd de juiste steiger aanschaft die perfect aansluit op zijn wensen en doelen. Om tot succesvolle transacties te komen is het van belang een waardevol platform te lanceren en daarmee de onderstaande drie doelgroepen te activeren.

Met steigersamenstellen.nl wil Altrex drie doelgroepen activeren:
• De dealer helpen om meer klanten te activeren en meer omzet te realiseren. Altrex wil de dealer ondersteunen om haar klanten op de meest eenvoudige en betrouwbare manier te verleiden tot de aankoop van een Altrex steiger.

• De eindgebruiker activeren door te ondersteunen bij het vinden van de beste steiger, en dit in slechts 3 minuten. Aansluitend op zijn wensen en behoeften en de zekerheid bieden dat hij de juiste keuze maakt binnen eventuele wet- en regelgeving.

• De binnendienst van Altrex helpen om via online media meer potentiële klanten te activeren voor het aanvragen van een offerte voor de aankoop van een Altrex steiger.

Resultaat

Binnen de snel groeiende concurrentie heeft Altrex zichzelf opnieuw bewezen als marktleider door deze succesvolle online activatie te lanceren. Met steigersamenstellen.nl laat Altrex zien dat zij de dealer én eindgebruiker de meest eenvoudige en waardevolle manier biedt om tot de aanschaf van een passende steiger te komen. Geen gepuzzel meer en direct zicht op de mogelijkheden, passende accesoires en prijzen binnen de ruim 4000 mogelijke steigerconfiguraties.

Resultaten
• Verdubbeling aantal offerteaanvragen
• 12% meer transacties / omzet

De inzet van steigersamenstellen.nl activeert dealers en eindgebruikers, bespaart tijd en voorkomt fouten. De offerteaanvragen en omzet bewijzen dat steigersamenstellen.nl een zeer succesvolle activatie is.

De steigerconfigurator is onderdeel van een groter strategisch plan waaronder de nieuwe corporate website die 1 maart gelanceerd is - http://www.altrex.com

Triggerfish! Online activatiebureau

Zwolle
Triggerfish! Online activatiebureau
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe