Talk360

Omschrijving

Talk360.com is een mobiele Voice over IP applicatie waarmee gebruikers wereldwijd internationaal kunnen bellen zonder hoge belkosten.

Doel

In eerste instantie maakte Talk360 gebruik van een standaard product voor VoIP voor haar bel apps. Dit bleek echter niet voldoende flexibel om aan te passen aan de eigen wensen. Het doel was om technisch ontzorgd te worden, zichzelf bezig houden met strategie, marketing en sales. Ondertussen moest het product zo in te richten zijn dat het makkelijk ingezet kon worden voor marketingacties zoals affiliatemarketing, het uitgeven van vouchers, vriendenbonussen, etc.

Resultaat

Via een ingenieus opwaardeer systeem en een wereldwijd dekkend netwerk kan men voor een paar centen de hele wereld bellen naar mobiele en vaste nummers. Sping heeft in nauwe samenwerking meegewerkt aan het platform, interfaces en mobiele applicaties. De gesprekken lopen via internet naar de reguliere telefonie netwerken. Er zijn koppelingen gelegd met grote internationale telecom providers. De dienst is schaalbaar en redundant opgezet en heeft een hoge gesprekskwaliteit, stabiele verbindingen en wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren.

Sping

Delft
Sping
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe